به گزارش مشرق، احمد مرادی امروز اظهار کرد: به تازگی دولت لایحهای مبنی بر اینکه با همکاری شهرداریها، دهیاریها و وزارت کشور، پسماند زبالهها ساماندهی و به برق تبدیل شود را به مجلس ارسال نموده است.
وی افزود: این لایحه تقدیم مجلس شده است که اگر اجرایی بشود اقدامی زیستمحیطی میباشد اما بنا به درخواست دولت قرار بر این شدهاست که مبلغی هم بهعنوان پسماند زباله به قبض برق شهروندان افزوده شود که نمایندگان مجلس با این بند مخالفت کردهاند چرا که بر این اعتقادیم که نباید فشار بیشتری بر مردم وارد شود.
عضو کمیسیون انرژی مجلس،گفت: در کشور پیشرفتهای مثل آلمان در حال حاضر بیش از 8 هزار مگاوات برق از زبالههای شهری تولید میشود، دیگر زمان آن رسیده که ما هم دراین زمینه وارد عمل شده و با ساز و کارهایی زیستمحیطی و استانداردهای جهانی از پسماند زبالهها به تولید انرژی بپردازیم.
نماینده مردم بندرعباس در مجلس با اشاره به اینکه از هر یکصد تن زباله یک مگاوات برق تولید میشود، گفت: اگر هر شهروند روزانه 600 الی 700 گرم زباله تولید کند و این زبالهها به برق تبدیل شود به رقم قابل توجهی در تولید برق در کشور خواهیم رسید که این میزان میتواند بسیاری از مشکلات حوزه انرژی را رفع نماید.